Dj Fabrice
Profesionele discobars.
Uw feest is onze referentie.

IMProductions ontsproot uit de sterke wens en ambitie van een groep talentvolle mensen om op eigenzinnige en originele wijze hun kunsten te beoefenen. Vanuit de ervaring dat het geheel méér is dan de som der delen worden alle talenten, vaardigheden en ideeën hier samen in de weegschaal geworpen. Samenwerken is hiervan wellicht de belangrijkste. Want er bestaat geen geheim recept om magie te creëren. Improviseren, verbeteren, een indruk nalaten en verbeteren, opnieuw improviseren, etc.

Eigen concepten, maar ook de uwe! IMProductions gaat de uitdaging aan om uw project vorm te geven: muzikale omlijsting voor uw feest, een interactief toneelstuk voor uw klas, een medley van uw favoriete artiesten, een toelichtend rollenspel of een entertainende noot op uw studiedag. Wij maken van uw idee een IMProductie: to IMProvise, IMProve and IMPress!

Bent u (of uw groep/klas) liever zelf de entertainer(s), maar weet u niet precies hoe te beginnen? IMProductions biedt advies, coaching en ondersteuning bij uw project, zoals stemwerk, regie, compositie, script. Kortom, alles wat u nodig heeft om zelf tot een goede performance te komen.

Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet om ons te contacteren!
Bayaerdstraat 11
9290 Berlare
Belgique
0494 32 23 26
Site Web
Contact
Vous connaissez ce prestataire ?

 

Red dot